top of page

Öppen föreläsning om föräldraskap

Från “jag vill ha en annan pappa” till “jag älskar dig pappa” – en föreläsning om att lyssna på sitt barn, även när det gör ont, och vikten av att ta på sin egen syrgasmask först.

Anmälan är stängd för tillfället
Till startsidan
Öppen föreläsning om föräldraskap
Öppen föreläsning om föräldraskap

Tid och plats

28 sep. 2023 18:00 – 19:30

Stadshallen, Lund + Online

Beskrivning

Under denna personliga och kraftfulla föreläsning delar Mauri med sig av lärdomar från sitt föräldraskap och samtalsstöd och ger sina svar på bland annat:

 • Vad har jag lärt mig av mina föräldrar och hur har det påverkat mig?
 • Hur ska jag kunna ta hand om mitt barn om jag inte först tar hand om mig själv?
 • Hur lär jag mitt barn att alla känslor är välkomna?
 • Vad innebär det att lyssna utan att försöka fixa eller lösa situationen – snarare för att förstå sitt barn?

Mauri Liebendörfer är pappan, coachen och verksamhetsledaren för Under Kevlaret som brinner för samtalets kraft. I mötet med sin son har han blivit tvungen att syna sig själv och arbeta med depression, otillräcklighet samt att våga vara mer sig själv för att må bättre och bli en bättre förälder.

Under Kevlaret har sen 2016 arbetat för att killar ska må bättre genom att göra det enklare för dem att uttrycka sina tankar och känslor. Vi driver bland annat en stödchatt för killar, föreläser och påverkar det offentliga samtalet om killars mentala hälsa. Vi genomförde hösten 2021 en undersökning med Kantar Public (tidigare Sifo) där vi frågade killar om hur de mådde, vad de pratade om, vilka de pratade med och deras förhållningssätt till att visa känslor. Läs mer om undersökningen här.

Föreläsningen genomförs i samarbete med Region Värmland som en del av deras Fokusmånad för psykisk hälsa, läs mer om satsningen här.

Välj digital biljett om du vill delta på distans, vi skickar ut information om hur du ansluter till livesändningen i god tid innan det börjar.

Biljetter

 • Digital publik

  Välj den här biljetten om du vill delta på föreläsningen online. Vi skickar ut mer information i god tid innan det börjar.

  0,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page