top of page
adobe stock killar kollage.png

Vill du också upptäcka kraften i lyssnandet?

I och med bristen på stödverksamheter som riktar sig mot killar/unga män startade vi 2017 en stödchatt för killar. Vi har sedan dess haft tusentals samtal med killar om allt från relationer, självkänsla och sex till depression, stress, ångest och prestation.

Nu behöver vi din hjälp för att kunna stötta fler.

Vårt mål är att under hösten börja utöka chattens öppettider, erbjuda fler former av stöd och utveckla vårt digitala forum på Discord.

Vi söker dig som är kille/man över 20 år och vill vara del av en snabbt växande förening som jobbar för att killar ska känna sig trygga i att uttrycka känslor, be om hjälp och stötta varandra. Välkommen att skicka in din ansökan att bli volontär hos oss! 

 

Hösten 2022 söker vi:

  • Stödvolontär i vår chatt
    Uppdraget innebär att du bemannar vår chatt för killar fasta tider. Du förväntas sitta i chatten en gång varannan vecka, totalt fyra timmar per månad. Vi söker även reserver som kan hoppa in efter behov.

  • Stödvolontär via email/direktmeddelanden på sociala medier
    Uppdraget innebär att du bevakar vår inkorg för stödmejlen och direktmeddelanden på t ex Instagram och läser samt ger återkoppling på meddelanden från stödsökanden. Du förväntas ansvara för en dag i veckan och lägga ungefär 30 min per vecka på uppdraget.

  • Volontär i vårt digitala community på Discord
    Uppdraget innebär att du ingår i arbetsgruppen för att utveckla och facilitera vårt digitala community på Discord. Det kan handla om att arrangera samtal, moderera diskussioner eller bara delta aktivt i gemenskapen. Nivån på ditt engagemang styr du själv över men vi ser gärna att du minst kan lägga en timme i veckan på uppdraget.

För att bli volontär behöver du medverka på en obligatorisk grundutbildning som i höst hålls digitalt via zoom den 5-6 november.

Vårt arbete sker digitalt så det spelar ingen roll var i världen du befinner dig, men vi kommer att arrangera fysiska träffar i föreningen så för att delta på dem är det smidigast om du utgår från Sverige.

Innan du skickar in din ansökan ber vi dig att läsa igenom vår volontärpolicy.

Läs vår volontärpolicy här

Har du några frågor gällande din ansökan är du självklart välkommen att kontakta oss på info@underkevlaret.se

 

Alla dina svar hålls inom föreningen.

 

Se till att ha gott om tid när du fyller i din ansökan. Det vi är mest nyfikna på är varifrån ditt engagemang kommer. Skriv med mycket hjärta. Vi ser så mycket fram emot att få veta mer om dig. Lycka till! 💙

 

Sista dagen för att skicka in din ansökan är 10 oktober 2022.

bottom of page