under-kevlaret-horizontal-rgb.png

Klicka här för att läsa mer om oss!

Vill du också upptäcka kraften i lyssnandet?

I och med bristen på stödverksamheter som riktar sig mot unga/unga vuxna killar så startade vi på Under Kevlaret en stödchatt för killar hösten 2017.  Nu behöver vi din hjälp för att kunna stötta fler. 

 

För dig som är kille/man* och är över 20 år och vill vara en del av en snabbt växande förening som jobbar för att killar ska känna sig trygga i att uttrycka känslor, be om hjälp och stötta varandra - välkommen att skicka in din ansökan att bli volontär hos oss! Tillsammans skapar vi ett tryggt sammanhang för killar att kunna berätta. Allt.

* Vi har ibland fått frågan om transpersoner får ansöka till att sitta i vår chatt. Svaret är så klart: Ja.

 

2021 behöver vi:

Ordinarie chattvolontärer
Ditt uppdrag som volontär innebär att du bemannar vår chatt för killar fasta tider. Du förväntas sitta i chatten en gång varannan vecka, totalt fyra timmar per månad. Chattar gör du på distans och det spelar därför ingen roll vartifrån i landet du kommer.

För att bli volontär behöver du medverka på en obligatorisk grundutbildning som vi i vår håller digitalt via Zoom. Du behöver ha tillgång till kamera och mikrofon genom hela utbildningen.


Utbildningen äger rum 21-23 maj
Fredag 21 maj 19.00-21.00

Lördag 22 maj, 09.00-16.00
Söndag 23 maj, 09.00-16.00

 

Innan du skickar in din ansökan ber vi dig att läsa igenom vår volontärpolicy.
Har du några frågor gällande din ansökan är du självklart välkommen att kontakta oss på kristoffer@underkevlaret.se.

Läs vår volontärpolicy här

Skicka in din ansökan senast 25:e april. Begränsat antal platser.

Alla dina svar hanteras endast inom föreningens styrelse.

Se till att ha gott om tid när du fyller i din ansökan. Det vi är mest nyfikna på är vart ditt engagemang kommer ifrån. Skriv med mycket hjärta. Vi ser så mycket fram emot att få veta mer om dig. Lycka till! 💙

Ansökningsformulär

Tips! Spara dina svar i ett separat dokument samtidigt som du skriver din ansökan - så du slipper börja om från noll om det händer något med t.ex. din internetuppkoppling.

Tack för din ansökan! Vi återkopplar strax efter det att ansökningsperioden avslutats den 25:e april.