adobe stock killar kollage.png

Vill du också upptäcka kraften i lyssnandet?

I och med bristen på stödverksamheter som riktar sig mot killar/unga män startade vi 2017 en stödchatt för killar hösten 2017. 

 

Nu behöver vi din hjälp för att kunna stötta fler. 

 

Vi söker dig som är kille/man över 20 år och vill vara en del av en snabbt växande förening som jobbar för att killar ska känna sig trygga i att uttrycka känslor, be om hjälp och stötta varandra. Välkommen att skicka in din ansökan att bli chattvolontär hos oss! 

 

2022 behöver vi:

Ordinarie chattvolontärer
Ditt uppdrag som volontär innebär att du bemannar vår chatt för killar fasta tider. Du förväntas sitta i chatten en gång varannan vecka, totalt fyra timmar per månad. Chattar gör du på distans och det spelar därför ingen roll var i landet du befinner dig.

För att bli volontär behöver du medverka på en obligatorisk grundutbildning som äger rum på Starby Hotell i Vadstena, Östergötland. Utbildningen hålls 3-5 juni 2022.
 

Innan du skickar in din ansökan ber vi dig att läsa igenom vår volontärpolicy.
Har du några frågor gällande din ansökan är du självklart välkommen att kontakta oss på info@underkevlaret.se

Läs vår volontärpolicy här

Alla dina svar hanteras endast inom föreningens styrelse.

Se till att ha gott om tid när du fyller i din ansökan. Det vi är mest nyfikna på är varifrån ditt engagemang kommer. Skriv med mycket hjärta. Vi ser så mycket fram emot att få veta mer om dig. Lycka till! 💙

Sista dagen för att skicka in din ansökan är 8 maj 2022.