top of page

Start  |  Butik  |  UK-merch

uk-final-mark-white.png

UK-märket

Under Kevlarets ikoniska emblem passar utmärkt på alla typer av plagg – berätta för världen att du gillar vårt viktiga arbete och vill att fler killar ska få någonstans att prata om det som är svårt att uttrycka.

Vanliga frågor

 • Varför går man till en coach?
  Ett coachande samtal är för många det första steget mot förändring och utveckling. Vad du vill jobba med styr hela riktningen i våra samtal. Några få exempel på vad tidigare klienter har velat ha hjälp med: - Förstå hur tidigare relationer påverkar nutida relationer - Hitta meningsfullhet och syfte - Hantera konflikter i kärleksrelationer - Ta hand om gamla sår som påverkar ens vardag
 • Kostar samtalet något?
  Vår coachning är gratis för dig som är kille mellan 18-24 år gammal. För dig som är över 24 år kostar varje samtal 250kr. Betalningen görs i så fall genom att Swisha oss
 • Är jag anonym?
  Vi som coachar dig har skrivit på ett tystnadslöfte. Det innebär att det som sägs mellan oss inte kommer att delas vidare. Dina uppgifter, så som namn och mail, sparas i vårt bokningssystem EasyPractice i samband med bokning men dina uppgifter delas aldrig vidare.
 • Hur många samtal kan ja få med er?
  Som utgångspunkt har vi tre samtal per person. Efter det tredje samtalet tar vi ett gemensamt beslut om hur coachningen ska fortsätta. Oavsett hur många samtal vi har fortsätter det vara gratis om du är 18-24 år gammal.
 • Behöver jag förbereda mig?
  Nej. Men något som kan vara hjälp för att komma igång är att du innan samtalet funderar på: Vad vill jag jobba med idag? Vad vill jag att det här samtalet ska leda till kortsiktigt? Vad vill du att det här samtalet ska leda till långsiktigt?
 • För vem är coachningen?
  För killar/unga män mellan 18-24. Vi tar för närvarande också emot klienter över 24 men då för 250kr per samtal.
 • Var äger samtalet rum?
  Just nu håller vi alla samtal digitalt via Zoom. I din bokningsbekräftelse på mail följer det med en länk som tar dig till rätt rum. Du hamnar först i ett "väntrum" på Zoom, och vi släpper in dig när det är dags att börja.
 • Vad har ni för utbildning som grund för att driva coachande verksamhet?
  Vi som coachar har länge jobbat med kommunikation och stöd, samt är diplomerade/licenserade coacher och har gått en av Sveriges tuffaste coachutbildningar. Utbildningen är framtagen och faciliterad av Alexander Holmberg, en av Sveriges bästa coacher. Läs mer på alexanderholmberg.se.
bottom of page