top of page
AdobeStock_275591818.jpeg

Stöd

Chatta med oss

I vår chatt sitter killar som själva har varit med om psykisk ohälsa i olika former och vars uppdrag är att lyssna på dig.

 

Berätta allt. Vi lyssnar.

Chatten är öppen sön-tor kl 20-22.

Mejla eller skicka DM

Ibland kan det vara ovärderligt att bara få skriva av sig till någon. Skicka ett DM på Instagram/Discord eller skriv till vår stödmejl så återkopplar någon av våra volontärer inom några dagar.

Bli en del av vårt community

Häng med andra killar och snacka om vardag, träning, mat, intressen, gaming, serier, livet och allt däremellan. Delta i lättsamma och djupa samtal, hitta spelkompisar eller vänner för livet.

Våra stödvänner

Vårt stöd riktar sig till killar i allmänhet, oavsett situation eller förutsättningar. Ibland kan det vara värdefullt med mer specifikt stöd och då finns Maskrosbarn, BRIS, Mind, RFSL och ungdomsmottagningar med många fler där för dig.

Sök vård

Om ditt läge är allvarligt – rentav livshotande – och du behöver hjälp eller behandling, tveka inte att söka vård.

Resurser & verktyg

Här har vi samlat allt från böcker, filmer och serier till texter, aktiviteter och berättelser som har varit givande för andra killar. Kanske kan du hitta något som ger dig ett nytt perspektiv eller som bidrar på något annat sätt?

AdobeStock_275591818.jpeg

Vårt förhållningssätt

Vårt uppdrag är att lyssna, men vad innebär det egentligen? Vi kallar det för Konsten Att Lyssna för att vi ser det som en färdighet och något vi kan och bör träna på. Oavsett om det handlar om att lyssna på andra eller på dig själv. Läs mer om hur lyssnande kan få oss och andra att må bättre:

bottom of page