Bli en del av en ny stödverksamhet -
av och för killar.

I och med bristen på stödverksamheter som riktar sig mot killar så startade vi på Under Kevlaret en stödchatt för killar hösten 2017.  Nu behöver vi fler volontärer! För dig som identifierar dig som kille, är över 20 år och vill vara en del av en snabbt växande förening som jobbar för att killar ska känna sig trygga i att uttrycka känslor, be om hjälp och på olika sätt stötta varandra - välkommen att skicka in din ansökan att bli volontär hos oss! Tillsammans skapar vi ett tryggt sammanhang för unga killar att be om hjälp när livet händer.

 

I höst behöver vi:

Ordinarie chattvolontärer
Ditt uppdrag som volontär skulle innebära att bemanna vår chatt för killar fasta tider- en gång varannan vecka, totalt fyra timmar per månad. Chattar gör du på distans, och det spelar därför ingen roll vartifrån i landet du kommer.

Extra chattvolontär
Uppdraget som extra chattvolontär ser precis likadant ut som för ordinarie chattvolontärer. Det som skiljer sig är tiderna för när du chattar. Det här uppdraget passar dig som inte riktigt har möjlighet/tid att sitta vid fasta schemalagda tillfällen, utan har ett mer flexibelt schema och kan hoppa in i chatten när någon av de andra volontärerna får förhinder. Hur många gånger du sitter kan variera. Uppdraget förtydligas vidare i en Skypeintervju!

För att bli volontär behöver du medverka på en obligatorisk grundutbildning den på Starby Hotell i Vadstena, Östergötland. 
Starttid: 09.00, fredag 29 november.
Sluttid: Cirka 16.00 söndagen 1 december.
Utbildningen, kost och boende är gratis och Under Kevlaret ersätter resor upp till 500kr per person.

 

Innan du skickar in din ansökan ber vi dig att läsa igenom vår volontärpolicy.
Har du några frågor gällande din ansökan är du självklart välkommen att kontakta oss på info@underkevlaret.se.

Läs vår volontärpolicy

Fyll i och skicka in ansökan här nedan och skicka in din ansökan senast 25 oktober. Begränsat antal platser.

Alla dina svar hanteras endast inom föreningens styrelse.

Se till att ha gott om tid när du fyller i din ansökan. Det vi är mest nyfikna på är vartifrån ditt engagemang kommer från. Skriv med mycket hjärta, och lycka till!💙

Ansökningsformulär
arrow&v
arrow&v
  • instagram
  • twitch
  • fb-01