top of page

Hur är det att vara kille idag?

Skicka en bokningsförfrågan så hör vi av oss.

Upplägg.png

Upplägg

Vår föreläsning utgår från personliga berättelser om hur normer påverkar killars liv och hur dessa normer kan kopplas till hur vi killar mår och  hanterar våra känslor.

Innehåll.png

Innehåll

  • ​Killar och känslor

  • Samtalet mellan killar

  • Sex och relationer

  • Vad behöver killar?

  • Inspiration för killar att själva skapa förändring i sina liv

Målgrupp.png

Målgrupp

Vi har märkt att vår föreläsning funkar för en bred publik och i olika format. Ung som vuxen, psykolog som bilmekaniker, kille eller inte. Stor aulaföreläsning eller i mindre grupp.

Tid.png

Tid

   Rekommenderad längd:  
45 - 60 minuter

Antal föreläsningar

134

Så många har lyssnat

14 959

I så många städer

37

Mail_ljus.png

- Markus,
Borens IK.

”Jag är 32 år gammal och har, för första gången i hela mitt liv, pratat om sexuella tillkortakommanden med en kompis. Detta efter att ha varit på föreläsning med Under Kevlaret. Nu undrar jag varför jag väntade så länge”

Mail_blå.png

- Veronika, 
Hvitfeldtska Gymnasiet.

"Under Kevlaret väcker tankar om frågor vi sällan diskuterar. Utan att vara skuldbeläggande kritiserar de machokultur och könsnormer ur killars perspektiv, samtidigt som de inkluderar alla. Sedan var det riktigt imponerande att ni lyckades hålla igång föreläsningen så bra trots allt stök (det var en liten sal med drop in/drop out)."

Mail_blå.png

- Erik, student
i Jönköping

Vill tacka så mycket för dagens föreläsning i Jönköping. Var osäker på att gå då kompisarna bestämde sig för att stanna hemma i sista stund. Men jag gick ändå. Och så slutade det så fint i tårar. Kramade min pappa sist när jag var tio år gammal. Vi har nog aldrig sagt ”jag älskar dig”. Ska ge det ett försök nästa gång jag träffar honom. Åter igen, stort tack!”

Mail_ljus.png

- Sofia Isaksson, Skolsköterska, Mjölby

"Kommentarer från eleverna har varit positiva. Några kommentarer från utvärderingen är:


 ”För en gångs skull tar en skola upp något med killar”, ”att det var något för killar”, ”relevant och intressant”, ”positivt att killars mående tas upp”

bokning
bottom of page